Wat is Access Bars - Freemind4you

Ga naar de inhoud

Wat is Access Bars

Wat is Acces Bars?

Onderzoek en andere informatie:

De Access Bars is een set van 32 punten op het hoofd die, wanneer ze licht worden aangeraakt, positieve veranderingen in de hersenen stimuleren en de elektromagnetische componenten van stress, gedachten en emoties defragmenteren. Deze zachte, niet-invasieve techniek werkt aan het vrijmaken van zowel fysieke als mentale blokkades die in het lichaam zijn opgeslagen en helpt het gemak op alle verschillende gebieden van het leven te vergemakkelijken. Een sessie toegangsbalken kan helpen bij het volgende:

• Meer mentale helderheid
• Motivatie
• Significante toename van vreugde en geluk
• Diepere ontspanning
• Slapeloosheid
• Angst en depressie
• Gezondheid en gewichtsbeheersing
• Stress en overweldigend
• Migraine
• Paniekaanvallen
• OCS

NIEUW WETENSCHAPPELIJK ONDERZOEK
Wetenschappelijk onderzoek door Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW gepubliceerd in Journal of Energy

Psychologie: theorie, onderzoek en behandeling in november 2017 hebben onthuld dat de resultaten van een 90 minuten durende Access Bars-sessie een significante afname van de ernst van depressie en angst aangeven.
Uit de resultaten van vier wetenschappelijk geldige gestandaardiseerde vragenlijsten en door het meten van hersengolfpatronen met behulp van hersenkartering (QEEG), ontdekte Dr. Hope in haar onderzoek dat Access Bars verminderden de ernst van angstsymptomen met 84,7% (gemiddeld). Deelnemers hadden een vermindering van de ernst van depressiesymptomen met 82,7% (gemiddeld).

De resultaten van hersengolfmetingen voor en na Access Bars toonden een toename van de hersencoherentie bij alle deelnemers, wat wijst op een verandering in een normale toestand na de sessie. Hersengolfcoherentie wordt geassocieerd met communicatie tussen hersengebieden en onderzoekers hebben ontdekt dat optimale hersencoherentie gecorreleerd is met veel dingen zoals intelligentie, leervermogen, alertheid, reactietijd en creativiteit. De significante afname in ernst die in dit onderzoek wordt aangetoond, suggereert dat Access Bars effectief kunnen zijn als behandeling voor angst en depressie. Dr. Hope is van plan in de nabije toekomst uitgebreider onderzoek te doen.

Voor meer informatie over dit onderzoek en het volledige gepubliceerde artikel in de Journal of Energy
Psychologie: theorie, onderzoek en behandeling, 9 (2), 26–38. November 2017 -‐ doi: 10.9769 / EPJ.2017.9.2.TH ga HIER:
VERDER ONDERZOEK
Onderzoek in 2015 door vooraanstaande neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin et al, met 60 deelnemers, onderzocht de neurologische effecten van de Access Bars. Door hersengolven op mensen voor en na een Barsessie te meten, onthulde dit onderzoek vergelijkbare effecten op hersencoherentie waarbij 85% van de deelnemers een toename in coherentie aangaf. Bovendien ontdekte hij dat Access Bars een positief neurologisch effect hebben op de ontvanger, vergelijkbaar met die van ervaren mediteerders - en het levert deze resultaten onmiddellijk op.

U kunt het officiële witboek van dit onderzoek HIER vinden: https://accessconsciousness.app.box.com/s/i8m1i1fwq7or82j38dzfbfol7cv0aeyj
Access Bars Video
MEER OVER ACCES BARS

Een Barsessie duurt gewoonlijk 60 - 90 minuten en is een proces dat u kunt ondernemen als een eenmalige, maandelijkse, wekelijkse of dagelijkse ervaring. Het wordt momenteel gebruikt in gevangenissen, bedrijven en scholen over de hele wereld om een ​​betere gezondheid en welzijn te bevorderen. De effecten van Access Bars zijn individueel voor elke persoon en verschillen van sessie tot sessie, maar naast verbeterde fysieke gezondheid hebben ontvangers een groter intuïtief bewustzijn, meer dankbaarheid, vriendelijkheid, rust en kalmte en gemakkelijker communicatie gemeld.

De eerste Access Bars-sessie werd 25 jaar geleden gefaciliteerd door Gary Douglas van Access Consciousness
Sindsdien is het uitgebreid naar 173 landen en beschikt het over meer dan 5.000 opgeleide Access Bars-facilitators wereldwijd. Lees meer op www.accessconsciousness.com/bars
Hobbelrade 24 6176 CH Spaubeek +31 0634005715
Terug naar de inhoud